Retourneren en ruilen

Hiertoe dient u binnen 8 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen via info@artshoemafia.com of 043-3217411. In de e-mail dient u uw naam, ordernummer en (indien van toepassing) uw bankgegevens te vermelden. Tevens geeft u aan dat u uw order wenst te annuleren conform de Wet koop op afstand. Mits uw verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met het adres waarnaar u uw bestelling kunt retourneren.

U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij uw zending hebben ontvangen en afgehandeld. Mits voldaan, vindt restitutie van het volledige orderbedrag uiterlijk binnen veertien (14) dagen na de bevestiging van ontvangst van uw bestelling door Art Shoe Mafia (t.n.v. Meulenhoff Schoenen) plaats.

De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren als u ze heeft ontvangen en mogen niet gebruikt of gedragen zijn.

Bij ruiling geldt: het artikel weer inpakken in originele verpakking en voorzien van de afleverbon of een kopie daarvan. Schrijf op de afleverbon welk artikel u wenst te ontvangen en verstuur het pakket naar onderstaand retouradres:
Art Shoe Mafia, Wolfstraat 23, 6211 GM Maastricht.
Ruilen en retourneren kan in onze winkel, echter geven wij alleen geld terug via bankoverschrijving.
Artikelen kunnen NIET geruild worden:

  • Wanneer de originele pakbon niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt.
  • Originele (prijs)kaartjes niet meer aan het artikel zitten
  • Wanneer het artikel gedragen is
  • Wanneer beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud van de klant.
  • Wanneer er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht waaronder reparaties die niet door Art Shoe Mafia zijn verricht.